Om vad som pågår egentligen

Vad håller vi på med egentligen? Undrar ni kanske.

Har vi helt slutat göra saker och bara vältrar oss i övervikt och gränsfallsdiabetes från julens frosseri??

NEJ!

Bakom kulisserna av den idyll som är Rimstad pågår ett stenhårt (kanske att ta i) arbete för att 2019 ska bli året vi är bäst. Vi har årsmöten och planeringar, ideer och påhitt, mailkonversationer, både riktiga och fiktiva. Så tro inte att vi ligger på latsidan! Nejdå!

Förutom våra sedvanligt fantastiska musikframträdanden som ÄR VÄL VÄRDA PENGARNA! Har vi börjat erbjuda handledning och workshops inom praktisk och medveten musikundervisning i förskolan! Även gestaltade sagor med musikstund erbjuds, vi kan snart allt ju!

Vill ni ha något av detta så bara skicka ett mail! Vi har lösningar för allt som har med musik i förskola att göra och kostar bara en spottstyver gör vi! GALET!

Förutom allt det så har vi en sjukt häftig nyhet som är hemlig en liten stund till, men för att ge en ledtråd så är den inte inriktad mot förskola. Konstigt va?

Tills vi kan avslöja saker så gå gärna in och titta på och följ vår youtube och spotifykanal! Där kan ni se klassiker som vår hemmagjorda musikvideo till fula flugan, den spelades in i en studiolokal på Malmö Universitet. Vi blev senare utslängda och portade från den studion. Tur vi han spela in en skiva, en säsong sagosöndag, en jullåt och första versionen av Natten och skuggor. Där fick ni folk som slänger ut oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *