Om att spela på Kirsebergs kulturhus

Förr-förra lördagen stod vi och hittade på rackartyg på Kirsebergsteaterns scen, det såg ni så klart i Antons finfina vlogg! Idag så tog vi vårt pick och pack till lokalen precis bredvid med mycket större rum, lite osnyggare scen men med världens bästa LED-belysning! I vanlig ordning uppvaktade Ulrika oss med både kaffe och komplimanger vilket är en del av den fantastiska service Kirsebergs fritid och kulturhus alltid bjuder på utöver sina magiska lokaler! (Vi försöker bli husband där så jag tänkte lägga in lite smicker sådär ”mellan raderna” om ni förstår vad jag menar.)

Idag var det dock inte officiella spelningar utan för förskolor, flera hundra överladdade barn samt en och annan Led Zeppelin-älskande pedagog trillade in och dansade tills gryningssolen lös upp, eller i alla fall i 30 minuter, vilket är mer än nog ibland. Detta gjorde vi två gånger på raken och det kändes att vi blivit bortskämda med bara en spelning om dagen sen vi var på turne i Jönköping. Där spelade vi 3-4ggr/dag 5 dagar i sträck. DET var jobbigt. Har jag skrivit en blogg om vår turne? Det borde jag.

Hur som helst så i sista låten på dagens sista spelning råkade jag, Anders, säga att detta är den sista låten någonsin innan bandet lägger ner, detta är så klart bara en halvsanning, vi kommer aldrig lägga ner. Om något så kommer vi skjuta på något tills ingen orkar prata om det igen och allt rinner ut i sanden. Så ska vi göra! För såna är vi! Vårt påstådda uppbrott möttes av arga burop. Jobbig stämning just då men man blir ju glad att det inte möttes med jubel!

Efter spelningen åt vi i vanlig ordning pizzabuffe som sebastian betala, han gör det för att kompensera för saker vi inte kan nämna offentligt. Bra för oss, dåligt för honom. Och som om inte gratis pizzabuffe vore nog fick vi hutlöst mycket beröm av dom som bokade oss. Bara en sån sak. Det är vi obehagligt vana vid men får aldrig nog av!

I övrigt så råkade Sebastian hälla ut Johans te, det var så kul att jag skrattade så jag grät och Johan blev både orolig och irriterad på min mentala hälsa. Svårt att beskriva vad som var så kul men det var någon slags blandning av Lennie i möss och människor med family guy.

Vi har även varit lite i kontakt med SVT om att spela på sommarlov. Eller vi har mailat dom att vi vill. Så har ni inget för er så börja skicka önskningar om Rimstad Rockerz på SVT Sommarlov 2019!

Här kommer lite bilder från dagens bravader! Anton vägrade behålla tröjan på så han fick ingen egen bild.

 

Här fick vi beröm!
Och ännu mer beröm!
Johan äter pizza
Sebastian börjar förstå att han ska betala för pizzan
Anders bantar
Soundcheck!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *