Om att spela i Oxie

Idag hade vi ännu en sån där fruktansvärt fin frilanstorsdag och denna gången bar det av till förskolan Nicke Ping i Oxie. Inte nog med att vi blev välkomnade som kungligheter utan som grädde på moset var Sebastian tillbaka från en hel ”all inclusive hälsovecka” på Gran Canaria. Men all hälsosam öl hade satt sina spår. När han skulle få på sin helt nya och fantastiskt snygga kostym så kunde han inte knäppa byxorna. ”För små byxor” försökte han. ”barnafödarhöfter” sa vi.

Sebastian kämpar mot sona barnafödarhöfter.

Hur som helst var hela gänget samlat och alla hade sina helt nya kostymer samtidigt för första gången! Fantastiskt vackert!

Snygga men allvarliga!

Än en gång bytte vi om inne i personalrummet och ännu en gång hittade vi på hyss. Men denna gången kommer vi INTE AVSLÖJA NÅGOT! Nej då! Hyssen blir som  klädsmak eller sexuell läggning, något som får komma helt naturligt och utforskas på vägen. Det är resan som är målet här.

Spelningen var så klart fantastiskt kul i vanlig ordning med allt vad det innebär som tunnelseende i för långa toner, tappa rösten på dom sista låtarna och att nästan svimma av utmattning pga dålig kondition och osunt levende. En speciell sak var väl att Johan spelade piano i tumvantar. Ganska coolt och ganska konstigt gjort.

Johan i sina pianovantar, Lotta vaktar utrustning med livet som insats

Efter spelningen var vi väldigt hungriga, och i hälsans tecken krävde vi kebab. Vi frågade så klart chefen på stället om hon visste var den bra pizzerian i oxie heter och följande samtal utspelade sig.

– njäää jag vet inte va den heter, eller vänta, näää, men jag vet var den ligger va. Bara ta o kör ut här runt här runt förskolan va så kör man bara så rakt fram ti de kommer en skylt där man inte får köra in, skit i den, ta vänster sen bara runt så kommer kyrkan in där ska man köra. Eller nä vänta ta istället ut här så ti vänster och sen ner där du vet vi sockis och där du vet de lå innan bredvid centrom så lå de vi ica innan men har flyttat så. Vänta litta jag ska gogla, den heter pizzeria oxie……Där! Där lå den innan *visar bild från google maps* men nu e den där den pekar på kartan.

Vi googlade och hamnade rätt. Lång beskrivning för att komma till google maps, men kebaben var riktigt god. Anton betalade för alla i bandet! Inte av godhet, mest för att vi andra gick och lämnade honom med notan! Det blir så ibland när vi är ett gäng grabbiga grabbar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *