Hands up in the air

I rimstad älskar vi språk. Vissa är tvåspråkiga, några nära nog trespråkiga! Så varför inte dra nytta av det och göra en låt på engelska? Klart vi ska göra det! Och det var något vi klart gjorde.

Anders skrev en låt som var fullständigt stulen från Samir och Viktor. Inte lite stöld heller, vi snackar plagiat city, eller som Samir och Viktor hade uttryckt det ”nu är vi back igen, här kommer sanningen”. Ja ni hör ju själva hur det kommer gå. 

Johan lyssnade på låten och sa ”bra, jag ska lägga till nått” och skickade någon dag senare en version där han behållt säkert tre till fyra ord från originalet. Tyvärr var dessa orden ”shuffla”, ”put your hands up för Sverige” och ”hej, det är vi som är Samir och Viktor.”  Anders tog tag i den saken och hux flux hade vi en helt oplagierad låt på engelska!

Problemen var tyvärr inte slut där. Det visade sig att Anders var endast 1,5-språkig. Det betyder att han kan engelska, men bara på tv. Och Anton, han var två och ett halvtspråkig! Han kan småländska, isländska och engelska fast bara engelska med en brittisk överklassdialekt. 

Sorgligt nog finns det inte autotone när det kommer till språk, detta räddar vanligtvis all sång Anders och anton sjunger, så Sebastian och Johan fick stå för merparten av sjungandet! 

Trots alla motgångar har vi nu en perfekt, om inte tidlös, hit på engelska! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *