Dance movez and Covid groovez

Säga vad man vill om våra stora biceps, välsvarvade figurer, änglalika sångröster och tidskorrekta frisyrer men är det någon stans vi glänser så är det på dansgolvet!

Detta har vi egentligen vetat sedan våra första stapplande, koreograferade steg i låten fula flugan på den tiden vi var musikalartister och endast framförde teatern Superhjältar. Sedan dess har vi mer och mer blivit ett äkta rockband och, som rockband alltid gör, lär vi oss mer och mer om perfekt utförd dans. 

Under inspelningen av videon till Tomtens juldans la vi en hel del tid på att beundra Antons fantastiska ljusrigg han har som permanent installation i sitt vardagsrum. Ingen har riktigt förstått varför den tvunget ska vara permanent, men enligt Anton är den ”bättre än nått tv-program om dryga människor på en båt”. Han har inte tittat på tv sedan Rederiet var populärt. 

Hur som helst så improviserade vi fram själva koreografin ganska snabbt och sedan var det bara att dansa. Efter antingen fem felfria eller tjugofem katastrofala tagningar var vi klara och videon är ett nutida fenomen. 

Ett litet ”påskägg” är att, om man kollar riktigt riktigt noga så kan man se att Sebastian inte är med i filmen! Han låg hemma och njöt av fullskalig covid-19, något som alla i bandet utom Anders också fick göra bara någon dag efter inspelningen. 

Fler dancevideos kommer under 2021! Kan detta vara vår nya grej? Kanske!

Här är länken till den trendande filmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *